Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies om het sitebezoek te meten en het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Door het klikken op 'Prima' en verder gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Voor meer informatie kunt u de privacypagina bezoeken.

Opleiding en stage

Beroepskrachten van de toekomst

We leveren graag een actieve bijdrage aan de scholing van toekomstige beroepskrachten. Het is een mooie manier om te investeren in het opleiden van de medewerkers van de toekomst en om in contact te blijven met opleidingen. Daarnaast brengen studenten een frisse wind en nieuwe ideeën met zich mee.

Erkend leerbedrijf van SBB
(K)individu is een erkend leerbedrijf van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en biedt stageplaatsen aan mbo’ers en hbo’ers.

Gespecialiseerd Pedagogisch Werk
De stagiairs die bij ons komen, zijn veelal studenten van de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Werk, mbo 3 of 4. Afhankelijk van het studiejaar en type opleiding (BOL of BBL) lopen zij twee, drie of vier dagen per week stage bij ons. De stagiaires worden conform de cao Kinderopvang en de praktijkovereenkomst ingezet. Ze dragen geen eindverantwoordelijkheid op de groep en staan altijd onder supervisie.

BOL - Beroepsopleidende Leerweg
Tweemaal per jaar stellen we stageplaatsen beschikbaar voor studenten van de Beroepsopleidende Leerweg. BOL-studenten gaan naast hun stage twee of drie dagen per week naar school.
Wij geven de beschikbare plaatsen door aan de opleidingsinstituten waarmee wij contact hebben. De opleidingen plaatsen de studenten bij ons.

BBL - Beroepsbegeleidende Leerweg
Voor de stageplaatsen van de Beroepsbegeleidende Leerweg inventariseren we jaarlijks hoeveel BBL-plaatsen we beschikbaar stellen. BBL-studenten werken vier dagen per week en gaan één dag naar de opleiding. BBL-studenten solliciteren voor een hun stageplek.

HBO Pedagogiek
We bieden ook stageplaatsen voor studenten van de opleiding HBO Pedagogiek. Deze opleiding is vereist voor leidinggevende functies in de kinderopvang.

Samenwerking met ROC
Wij werken samen met het Horizon College en het ROC Kop van Noord-Holland.

VOG en Personenregister Kinderopvang
Voordat je met je stage kunt starten is het noodzakelijk dat je een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) hebt en geregistreerd bent in het Personenregister Kinderopvang. 
Informeer bij je opleiding hoe je je VOG kunt aanvragen. 

Wil jij stage lopen bij ons?

Volg je een BOL-opleiding en wil je graag stage lopen bij (K)individu? Geef dit dan door aan je mentor of stagecoördinator op je opleiding. 

BBL-stage
Op dit moment hebben wij geen stageplaats voor BBL-studenten beschikbaar. 

Naar de homepage

Individuele ruimte voor groei, plezier en beweging