Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies om het sitebezoek te meten en het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Door het klikken op 'Prima' en verder gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Voor meer informatie kunt u de privacypagina bezoeken.

Locatie BSO Hamsterkoog

Op de Hamsterkoog bieden wij Buitenschoolse Kinderopvang

  • Opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Elke werkdag open van 08:45 tot 19:00 uur
  • U kunt op deze vestiging ook terecht voor flexibele opvang

Ons kantoor en BSO Hamsterkoog zijn gezamenlijk gevestigd in een vrijstaand pand op bedrijventerrein de Beverkoog. Wij kunnen vol trots uw kinderen ontvangen in een heerlijke ruime (speel)omgeving met een fantastische buitenruimte. 

Ook heeft (K)individu hier een prachtig buitenterrein waar onze konijntjes wonen en onze eigen groenten en fruit groeien in de moestuin. De kinderen kunnen zich vermaken op ons eigen voetbalveld, de trampolines (binnen en buiten) en met het losse spelmateriaal zoals steppen, skeelers en stelten. 
Binnen is een fijne speelhal waar ook ruimte is voor plezier en beweging. De verschillende speelkamers bieden eindeloos speelplezier. De kinderen kunnen er knutselen, bouwen, met poppen en auto's spelen. Er is ook oog voor ontspanning en rust met een puzzel, een boek of relaxen in de snoezelkamer. 

(K)individu ligt centraal, bij de ring van Alkmaar, op bedrijventerrein Beverkoog.  Wij zijn ook heel toegankelijk vanuit bijv. Oudorp en, via de Nelson Mandelabrug (100 meter van ons pand), vanuit Heerhugowaard. Ons snel bereiken is dus echt Kinderspel.

Kwaliteitscontrole door de GGD

De kwaliteit van opvang is belangrijk. Dat vinden wij en dat vindt de gemeente. De GGD verzorgt, in opdracht van de gemeente, de kwaliteitscontrole van opvangorganisaties. De inspectierapporten van ons kinderdagverblijf en onze BSO’s kunt u inzien op het landelijkregisterkinderopvang (LRK).
Klik hier voor het GGD-rapport van de Hamsterkoog

Pedagogisch beleid

Pedagogisch beleid Hamsterkoog
Het beleid is tevens ter inzage beschikbaar op de locatie.

Beleid Kindividu

Alle beleidsstukken van Kindividu zijn te vinden bij Algemeen onder Downloads

Fotoalbum

Klik op de kleine plaatjes om de grote versie te bekijken.

Contactgegevens

Hamsterkoog 15
1822 CD  Alkmaar

072-5623000
Mobiel locatie: 06-11845068
Inge - algemeen: 06-14429911

E-mail: administratie@kindividu.nl

LRK-nummer (K)individu BSO Hamsterkoog: 224860665

Naar de homepage

Individuele ruimte voor groei, plezier en beweging